Masterclass Traumatologie


Op donderdag 25 en vrijdag 26 april 2019 vindt voor de achste maal de jaarlijkse masterclass traumatologie plaats. Deze masterclass zal een geheel nieuw programma hebben.

Informatie
Van de medisch adviseur letselschade mag een bovengemiddelde kennis van de traumatologie verwacht worden. Maar ook een medisch adviseur AOV wordt met letsels geconfronteerd. Hoe vindt de behandeling van veel voorkomende letsels plaats en welke factoren hangen samen met de prognose? Welke relatie bestaat er met arbeidsmogelijkheden en hoe interfereert de behandeling met de re-integratie? Ontwikkelingen gaan snel. Welke nieuwe technieken zijn ontwikkeld en welke gevolgen hebben die voor eventuele restklachten?

Tijdens deze tweedaagse cursus zullen specifieke onderwerpen en achtergronden op het gebied van de traumatologie worden belicht door ervaren traumachirurgen. Naast aandacht voor basiskennis zullen capita selecta worden gepresenteerd om zo een update van de moderne traumatologie te bieden.

Ook in deze masterclass heeft u gelegenheid eigen casuistiek in te brengen en te bespreken.

Om de kennisoverdracht te optimaliseren zal deze masterclass een kleinschalig karakter hebben. Er kunnen zich maximaal 23 medisch adviseurs voor deze verdiepingscursus inschrijven.

Overzicht van onderwerpen
Volgt.


Docenten
Volgt.

Kosten
Volgt


Accreditatie
Accreditatie voor 10 punten zal worden aangevraagd.

Lokatie

De cursus zal georganiseerd worden op hotel-landgoed 'Het Roode Koper' te Ermelo. Deze locatie, verscholen in de bossen van Leuvenum, staat garant voor sfeer en intimiteit, en vormt daarmee de perfecte ambiance voor deze masterclass.

Vragen en opgave

De opgave is nog niet geopend.

Eventuele inhoudelijke vragen kunt u richten aan Frans van den Wildenberg (voor het versturen van berichten via een contactformulier moet u eerst inloggen).

Desk02 theme